Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Renkleri

Doğal Işıltılı Saçlar / Brushlight Saç Nasıl Yapılır


5

Saçlarını doğal ışıltılar ile renk ve ışık vermek isteyenler çok basit doğal ve nispeten kolay bir yöntem ile bunu sağlayabilirler.

Ombre ya da sadece ışıltı. Brushlight denilen bu yöntem ile kendi doğal saçınızı boyamadan ışıltı elde edebilirsiniz. Gelelim özellikle seçkin Türk kuaförlerinin kullandığı bu tekniği size tanıtmaya.

Bu uygulama ilk defa saçlarına ombre ya da ışıltı atmak isteyen ve kararsız kalan özellikle genç kızlar için ideal. Çünkü ışıltı ile nasıl görüneceğinizi doğal ve basit bir şekilde görebiliyorsunuz.

brushlight

Brushlight tekniği ( Fırça ışığı ) Türkiye’nin en ünlü ve başarılı kuaförlerinden olan Ahmet Çoban ‘ın patentini aldığı Brushlight

tarağı ile birlikte uygulanan ( Saç boyası – Oksidan saç açıcısı ) fırça ile birlikte bu karışımın saçlara uygulanması ve sonrasında saçları durulamak ile elde ediliyor.

Saça ışıltı Atmak

Konuda Yer Alan Başlıklar

Ahmet Çoban şöyle diyor;

Bu fırça ile yaptığımız açıklı/koyulu geçişleri olan boyamalara da yine Brushlight diyoruz. Bu fırçada, hem köklerden ortalara doğru boyayı doğal geçişlerle taşımak, hem de saçın doğal rengine, 2 tona kadar sanki güneşten açılmışçasına natürel highlight’lar vermek için ideal.


https://garageorganics.com/blogs/news/tagged/brushlight-ne-demek
brushlight

Brushlight Tarağı olarak geçen bu tarak piyasa’da satılmıyor sadece Profesyonel Kuaför salonlarına satışı var. Bu tarağın benzeri ombre taraklar piyasada 40 tl gibi bir rakama satılıyor ama ne kadar işe yarar bilinmez.

Aşağıdaki video’da doğal saç renginize nasıl ışıltı yapacağınız ile ilgili videoları izleyebilirsiniz.

Nasıl Yapılır Video

Doğal ya da boyalı saç renginize çok hafif doğal ışıltılar atmak istiyorsanız uygulayabileceğiniz yöntem bu olacaktır.

Saça Işıltı Atmak için uygulanan tekniği

Video Kaynak:
?? MİKROKAYNAK-EXTENSION EXPERT
Co Founder of The Most Hair Design Studio 
?Etiler-Cadde-Nişantaşı-İzmir 
? 0545 898 0652
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 1
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 2
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 3
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 4
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 5
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 6
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 7
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 8
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 9
brushlight
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 10
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 11
doğal işıltılı saçlar / brushlight saç nasıl yapılır 12

Brushlight Saç Tekniğinin Faydaları

Brushlight saç tekniği, geleneksel saç boyama yöntemlerine göre çok sayıda fayda sunan yeni bir saç boyama trendidir. Saça renk uygulamak için özel bir fırça kullanır ve saça daha doğal ve eşit dağılmış bir görünüm verir. Teknik ayrıca diğer yöntemlere göre daha az kimyasal ve ısı kullandığından saç miline daha az zarar verir. Ayrıca sert kimyasalların veya ağartıcıların kullanılmasını gerektirmediği için kafa derisi için daha güvenlidir. Sonuç olarak bu teknikde, daha doğal bir görünüm arayanlar için ideal bir saç boyama seçeneğidir.

Brushlight Saç Tekniğini Kimler Tercih Edebilir?

Brushlight saç tekniği, giderek daha popüler hale gelen yeni bir saç boyama yöntemidir. Bu teknikde rengi uygulamak için özel bir fırça kullanan bir vurgu biçimidir. Fırça hafif saç tekniklerinin avantajı, daha dramatik görünümlerin yanı sıra çok doğal görünen vurgular oluşturmak için kullanılabilmesidir. Ayrıca diğer vurgulama yöntemlerine göre saça zarar verme olasılığı daha düşüktür. Sonuç olarak, saçlarına biraz renk katmak isteyen herkes için harika bir seçenektir.

Bu teknikde, buklelerinize ekstra hacim ve parlaklık katmanın harika bir yolu olabilir, size oldukça güzel bir görünüm kazandırabilir. Saçınızın görünümünü iyileştirmenin hızlı ve kolay bir yolunu arıyorsanız, brushlight saç tekniklerini deneyin. Bu tekniği kullanmadan önce, saç tipinize uygun olduğundan emin olmak için kuaförünüze danışın. Okuduğunuz için teşekkürler!

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (5)

  1. Brushlight yaparken açıçıdan sonra hangi renkler ne kadar karıştırılıp cila olarak kullanılıyor yardımcı olabilir misiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir