Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Renkleri

Farah Zeynep Saç Rengi


0

Farah Zeynep geçmiş fotoğraflarında da görebileceğiniz gibi çoğunlukla sarışın olmayı tercih eden bir kadın. Farah Zeynep saç rengi olarak röfleli 8.1 tonlarında saçlar yine 8.0 tonlarında koyu sarı saçlar ve nadir de olsa kendi saç tonları olan kumral tonlarını tercih etmekte.

2020 yılında Bergen adlı filim ile yine oldukça dikkat çeken Farah 802lerin popüler röfleli ve perma yapılmış dalgalı kabarık saçları ile ile ekranların karşısına çıkıyor.

Kaşlarının çok zayıf olması ve yüz hatlarının farklılığı nedeni ile oldukça karakteristik bir tarzı olan Farah’ın ten rengi beyaz olmasına karşın cilt tonun da soğuk olması nedeni ile zaman zaman tercih ettiği küllü saç renklerinin zaten soluk görünen ten rengi nedeni ile daha canlı ve sıcak saç renklerini tercih etmesi gerekiyor. Örneğin hiç denememesine rağmen irlanda kızılı , çilek sarısı gibi saç renkleri kendisine çok yakışacaktır.

farah zeynep saç rengi 1

Farah Zeynep Saç Rengi Saç rengi ve Stili

Farah son zamanlarda küt kesim saçları ve Loreal’in 8.1 Küllü asrı saç rengini kullanmaktadır.

farah zeynep saç rengi

Yukarıdaki fotoğraf ise dana çok 10.0 açı sarı saç rengi gibi görünmekte ama ışık nedeniyle mi bu kadar açık sarı bilemedim. Zira aşağıdaki aynı kesimdeki saç rengi daha dore tonlarında.

farah zeynep saç rengi 2
farah zeynep saç rengi 3
farah zeynep saç rengi 4

Farah Zeynep Abdullah Beyaz teni, sarı saçları ile farklı bir tarzı yansıtıyor. 1989 doğumlu oyuncu genellikle açık küllü sarı saç rengini altın sarısı saç rengini , karamel tonlarını tercih ediyor. Altın sarısı saç renginin son dere yakıştığını belirtelim. Ayrıca Kıvırcık hali Julia Roberts’e benzemiyor mu? Bence inanılmaz bir benzerlik var. Farah saç renkleri ve modellerini değiştirince farklı bir kadın oluyor gibi. 

farah zeynep saç rengi 5
farah zeynep saç rengi 6

Bence kendisine en çok yakışan saç rengi aşağıda. Dipler kahverengi ve kendi saç rengine çok yakın saç uçlarında ise ombre ile karamel ışıltılar ve renk geçişleri var.

farah zeynep saç rengi 7

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Aylin karakterini canlandıran Farah Zeynep saç rengi bu dizi’de çok sevilmişti.

Farah Zeynep Abdullah, dün gece dizinin Soner’i Mete Horozoğlu’nun düğününde görüntülenmiş. Gördüğünüz gibi saçlarını küt kestirip sarıya boyatmış. eski saçlarının daha güzel olduğunu söyleyebiliriz.

 Farah ayrıca genellikle 8.1 küllü sarı saç rengini kullanıyor.

Bu saç rengini Loreal’in Excellence creme serisinin 8.1 saç boyası ile elde edebilirsiniz.

farah zeynep saç rengi 8

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir