Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Boyama

İgora 9.5-1 İle Açılmış Sarı Saçlardaki Turunculuğu Almak


89

Merhaba hanımlar bu konuda biraz tonlama uygulamalarından bahsetmek istiyorum bu uygulamada İgora Royal’ın 9.5-1  ( Dokuz buçuk -1 olarak geçer yani 1/2 olarak boya kutularında yazar) Saç boyası kullanarak tonlama uygulamasını anlatmaya çalışacağım.

Kimler uygulamalı: Saçlarınızı açtınız, saçınızı sarı yapmak istiyorsunuz ama saçlarınızda istemediğiniz turunculuklar, dore tonları var o zaman bu uygulamayı yapabilirsiniz. Ayrıca Röfleli saçları tonlamak için ideal bir boyadır.

İgora 9.5-1

i̇gora 9.5-1

Nasıl Uygulanır: İgora Royal’ın 9.5-1 ( Pastel Küllü Açık sarı)  ile %3’lük oksidan (10 volum) Az miktarda sıcak su ekleyerek eşit miktarda uçlara ve boylara uygulayın. Saçlarınız yıkanmamış ve kuru olmalı. 30 dk saçlarınızı bekletin.

Bu şekilde turunculuğu almış daha pastel ve doğal duran güzel bir renge kavuşmuş olacaksınız. Sorularınızı yorumlar kısmında yapabilirsiniz.

İpucu: Saçınızdaki turuncu tonlara karşı koymak için mor bir toner de kullanabilirsiniz. Son olarak, turuncu rengi tamamen ortadan kaldırmak için saçınızı bir veya iki ton açmayı deneyebilirsiniz. Hangi yöntemi seçerseniz seçin, saçınızı sağlıklı ve parlak tutmak için iyi bir saç kremi uyguladığınızdan emin olun.

2 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

2010 Yılında Türkiye'nin moda kadın blog sitesinde oldukça etkili bir internet yayını olmasına katkı sağlamıştır. Bakımlı Kadın 10 senelik kadın içerikli internet yayıncılığı alanında günümüzde güncel kalabilen sayılı kadın sitelerinden biridir.

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (89)

Popüler Yorumlar
  1. Fatma Hanım merhabalar; Tam olarak sizin konunuzu anlatan bir içerik hazırlamıştık. Dip boyası yaptıktan sonra cila ile mükemmel bir görünüme kavuşabilirsiniz. İkitane konu göstereceğim:
    https://www.bakimlikadin.net/video-platin-sari-dip-boyasi-uygulamasi/

    Aşağıdaki linkteki video’yu da izleyin tam sizin için hazırlanmış bir video.
    https://www.bakimlikadin.net/siyah-sac-rengi-nasil-acilir/

  2. Merhabalar sayfanızı yeni keşfettim ve cok mutluyum ? sacim platin rengi ama dipboyam geldi ve ense kisimlarimda cok turunculuklar var tamamen platin boyamak istiyorum bana yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkür ederim

Yapılan Yorumlar
  1. Merhabalar sayfanızı yeni keşfettim ve cok mutluyum ? sacim platin rengi ama dipboyam geldi ve ense kisimlarimda cok turunculuklar var tamamen platin boyamak istiyorum bana yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkür ederim

  2. Merhaba kolay gelsin.Benim saçım açıcı kullanmadan açıldı en son 9.1 e boyamıştım daha da açmak için palette 10.1 aldım iki paket ve içerisine igora 0.22 koydum açıp boyamadigim için turuncu değilde bakır gibi oldu üzerine sizin tarifi yapsam doğal sarı olur mu acaba..?Teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir