Tüm Saç Renkleri
  1. Anasayfa
  2. Saç Modelleri

2019 Doğal Su Dalgası Saç Modelleri


1

2019  yılında en çok beğenilen su dalgası saç modellerini ve ayrıca doğal görünümlü dalgalı saç kesimlerini sizler için derledik. 50’den fazla fotoğrafın çoğu instagram’da en çok beğeni alan dalgalı saçlardan seçilmiştir. Bu yıl doğal görünen dalgalar ve kuaförden çıkmış gibi görünen saçlardan uzak bir görünüm son derece trend. 

Buklelerin doğal görünmesi için şekillendirici ile dalga uyguladıktan sonra parmaklarınızla bukleleri açarak dağıtabilirsiniz.Ancak şekillendirici kullanılmadan elde edilen doğal dalgalar daha popüler.

Su Dalgalı Saçlar

Konuda Yer Alan Başlıklar

Su dalgaları denizin üzerinde hafif esinti ile gördüğümüz sürekli kıvrımlı saç modellerine verilen isimlerdir. Aşağıdaki örneklerin bazılarında bu dalgalar saç ortalarından saç uçlarına kadar gittiği gibi sadece saç uçlarına doğru 3-4 dalga ile bırakıldığı modeller de vardır.

Burçin Terzioğlu

su dalgası saç

Tuba Ünsal

2019 doğal su dalgası saç modelleri 1

Cansu Tosun

2019 doğal su dalgası saç modelleri 2

Nurgül Yeşilçay

2019 doğal su dalgası saç modelleri 3

Doğal Görünen Uzun Dalgalı Saçlar

Evde saç maşası ile çok rahat yapabileceğiniz bu modellerde 2019’da özellikle ışıltılara atılan dalgalar oldukça fazla dikkat çekiyor. Aşağıdaki fotoğrafta da gördüğünüz gibi.

ash-blode-10023
2019 doğal su dalgası saç modelleri 4

Su dalgalı saç modelini saç uçlarında örgü ile birlikte kullanarak da yapabilirsiniz.

Dalgalı uzun saçların uzunluğu genellikle göğüslerin alt kısmana kadar düşmektedir. tercihinize göre biraz daha uzun olabilir ama ideal saç uzunluğu doğal dalgaların çok daha güzel görünmesi için en fazla göğüs hizasında olmalarıdır. Bundan daha uzun olan saçlarda hem bakım daha zor hem kırılma ve yıpranmalar daha fazla olacaktır.

ash-blode-10111

Dalgalı Saçlarda Saç Renkleri

Dalgalı saçlar da doğal görünüm için özellikle biz Türk kadınları genellikle açık kahverengi krepeli saçları yada kumral olan saçlarımızın doğal saç rengini tercih ederiz. Saçlarınız boyalı olsa da güzel ve doğal görünen saç modelleri elde etmek mümkün olacaktır. Özellikle hafif dağınık, yarım dalgalı saç modelleri gerçekten en çok beğenilen saç modelleri arasındadır.

2019 doğal su dalgası saç modelleri 5
2019 doğal su dalgası saç modelleri 6
2019 doğal su dalgası saç modelleri 7
2019 doğal su dalgası saç modelleri 8

Saç Uçlarında Dalgalar

Saçın tamamında değil saç uçlarında yapabileceğiniz hafif dalgalarda uzun saçlarınızı hareketlendirecek daha dolgun ve güzel görünmesini sağlayacaktır.

sogan-kabugu-9

Kısa Saç Kesimli Dalgalı Saçlar

Son olarak kısa diyebileceğimiz omuza düşen küt saçlar için dalgalı saç modellerini de eklemek isteriz. Kısa saçlarda doğru yapıldığında çok güzel örneklerine rastlamaktayız.

2019 doğal su dalgası saç modelleri 9
2019 doğal su dalgası saç modelleri 10
2019 doğal su dalgası saç modelleri 11

1 yıl Önce Güncelleme Yapılmıştır.

Merhaba ben moda editörü Naz. Özellikle Style ve Saç Rengi değiştirme konularında bilgilerimi ve deneyimlerimi aktarıyorum. Lütfen sormak istediğiniz soruları yorum kısmına yazınız;

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir