Hollywood’da yıldızlar giydikleri elbiseler ve kullandıları aksesuarlarla her zaman göz kamaştırıyor.Birçok insan onlar gibi olabilmek için onların giydiklerini yakından takip ediyor,tarzlarını örnek alıyor.Biz de sizin için onların stillerini gösterecek fotoğrafları bir araya topladık…
İlk olarak, hatırlarsanız daha önce 2009 yılında geometrik detaylarla ve parlak,metalik renklerle çok sık karşılaşacağımızdan bahsetmiştim.Rachel Weisz, Kate Hudson ve Jennifer Connelly de görüntüleriyle bunu destekliyor.
Daha önce de dediğim gibi çiçek desenleri bu sene ön planda olacak.Mutlaka çiçekli bir elbiseyi gardolabınıza katmalısınız.Baksanıza Eva Mendes, Miley Cyrus ve Scarlett Johansson çoktan uzun,çiçek desenli elbiseleriyle görüntülendiler bile.

Siyah takım elbiseyi hep erkekler giyecek değil ya.Ünlüler son zamanlarda siyah takımı çok sık tercih ediyor ve taktıkları parlak kolyelerle görüntülerine feminenlik katıyorlar.Kristin Scott Thomas, Jennifer Aniston ve Renée Zellweger arasından en çok Jennifer Aniston’a yakışmış.

Bu yazın rengi çivit mavisi.Ünlü modacıların defilelerinde mavi renkle çok karşılaştık.Özellikle gece elbiselerinde çivit mavisi çok kullanılacak.Shakira, Jennifer Lopez ve Jennifer Morrison da çivit mavi elbiseleriyle göz kamaştırıyor.

Bu sezonun jean koleksiyonlarında özellikle yırtık jeanler göze çarpıyor.Siz de mağazalara şöyle bir göz atarsanız Katie Holmes, Kate Hudson ve Kim Kardashian’ın jeanleriyle çok sık karşılaşacaksınız.

Ünlüler bu aralar parmaklarının tamamını kaplayan yüzükleri çok seviyor.Vanessa Hudgens, Paris Hilton ve Beyonce bu yüzüklerden kullanan ünlülerden.

Şal takmayı hepimiz çok seviyoruz.Farklı farklı şal takma tekniklerini ünlülerden görüp biz de deniyoruz.Ekose modası gömleklerden sonra şallara da sıçradı.Miley Cyrus, Hilary Duff ve Taylor Swift simsiyah kıyafetlerini bu şallarla renklendirmiş.
birazda çocuk giysşleri hakkında bilgi toplasan çok sevinirim ama blog un güzel seni tebrik ederim
esma
05 Haziran 2009 - 16:29
teşekkür ederim…çocuk giysilerini de araştırıp çok yakında hazırlıcam
Curly
05 Haziran 2009 - 17:16
bence miley asley ve vanessa tam birbirlerini bulmuşlar cünkü ücüde harika vede güzel vede havalılar bece harikalar vede zacla vanessa cok yakısıyorlar mileyde cok güzel vanessada asleyde hepsinin arasında ayrımcılık yapamıyorum yani
sena
18 Temmuz 2009 - 21:24
bence miley selena demi ve vanessa çok güzeller çok şık giyinene tipler ben bu 5 kızı en sevdigim kişilerin en üst sıralarına koydum heeeee shakirayı ve jenıfırı unutmayalım
ilayda
01 Nisan 2011 - 14:03